Od četvrtka u prodaji ulaznice za finale Kupa Hrvatske

Nogometaši Rijeke u srijedu (Gradski stadion u Varaždinu, 31. svibnja) igraju utakmicu finale Kupa Hrvatske protiv Dinama (20.15 sati). Ulaznice za finale Kupa Hrvatske moći će se kupiti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka u četvrtak i petak od 11 do 19 sati, te subotu od 11 do 15 sati.

Rijeka je za finale dobila 1042 ulaznice za jug, te 726 ulaznica za sektor na zapadnoj tribini stadiona u Varaždinu. Cijena ulaznice za jug iznosi 60 kuna, a za zapad će koštati 140 kuna. Veći dio ulaznica za južnu tribinu bit će namijenjen za članove Kluba navijača Armada, dok će manji dio biti pušten u prodaju.

Na stadion neće biti moguće unijeti kišobrane, boce, upaljače i druge predmete kojima se može netko ozlijediti. Ulaznice se neće moći kupiti na dan utakmice u Varaždinu i neće se prodavati putem weba.

Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice uz ime i prezime, te datum rođenja za osobe za koje kupuje.

Preduvjet za kupovanje ulaznice je ime i prezime, te datum rođenja budući da će se na ulazu u stadion u Varaždinu provjeravati ispravnost podataka.

Parking za navijače Rijeke osiguran je u Ulici Grada Verone 3 kod outleta Calzedonia. Zona oko stadiona bit će zatvorena za sav promet od 16 sati.

You may also like...