Sharbini strijelac protiv Argentine

Kapetan Rijeke Anas Sharbini postigao je vodeći pogodak za reprezentaciju Hrvatske u pripremnom ogledu koju su „kockasti“ odigrali u Londonu protiv Argentine – aktualnog viceprvaka svijeta. Iako je Argentina slavila s 2:1, pomlađena reprezentacija Hrvatske ostavila je vrlo dobar dojam čemu je veliki doprinos dalo i sedam igrača Rijeke koji su nastupili.

Osim Anasa Sharbinija, koji je u 11. minuti iskoristio lijepo proigravanje Matea Kovačića i sjajno pogodio kut Sergia Romera, za Hrvatsku su premijerni nastup u početnoj postavi upisali Marin Leovac i Marko Lešković koji su imali nezahvalan zadatak obračunati se s Messijem, Aguerom, Di Marijom i Tevezom koji spadaju među ponajbolje nogometaše današnjice.

U drugom poluvremenu izbornik Niko Kovač priliku je dao i preostalim igračima Rijeke, Matu Jajalu, Ivanu Tomečaku, Mateju Mitroviću i Ivanu Vargiću koji su, baÅ¡ kao i ostali, na najbolji način predstavili klub i ponosno nosili dres Hrvatske reprezentacije te potvrdili sjajnu formu koju posljednjih mjeseci prikazuju u dresu svog kluba – HNK Rijeke.

You may also like...