Gdje je završio Andrej Kramarić?

Bivši nogometaš Rijeke Andrej Kramarić u engleskom prvoligašu Leicesteru sjedi na klupi. O tome gdje je i što Kramarić sada radi, te je li mogao proći drugačije, piše talijanski nogometni portal Calciomercato.com.

Gdje je završio Andrej Kramarić? Tako počinje opširan tekst o Andreju Kramariću na talijanskom nogometnom portalu Calciomercato.com u kojem se čitatelje podsjeća na karijeru donedavnog nogometaša Rijeke koji je prošle zime prešao u redove trenutno vodećeg premireligaša Leicestera gdje, međutim, sjedi na klupi.

Za Kramarića je bio zainteresiran i Juventus. Možda je Juve dobro odlučio ne krenuvši odlučno u taj transfer, piše nogometni portal, a možda je i Kramarić krivo odabrao jer je za engleskog prvoligaša prošle godine samo u dva navrata odigrao punih 90 minuta, a u ovoj je sezoni dobio tek 12 minuta.

Opisujući Kramarićevu karijeru u Zagrebu od trenutka kada je krenuo u vrtić, gdje je igrao nogomet sa starijim dječacima, do Rijeke gdje se konačno potvrdio kao golgeter, u tekstu se spominje kako se njegovo ime tada nalazilo i u notesima trenera kao što su Mourinho, Klopp i Simeone, da bi sada završio na marginama i klupske i reprezentativne momčadi.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...