Juričić: S Bjelanovićem sve dogovoreno

Kako je jutros dao naslutiti sportski direktor riječkog nogometnog prvoligaša Srećko Juričić, 33- godišnji napadač Saša Bjelanović, trenutno član talijanskog drugoligaša Verone, pojavio se na Kantridi.
Uzme li se u obzir jutrošnja Juričićeva izjava kako razgovori s Bjelanovićem idu u dobrom pravcu i kako je konačno rješenje jako blizu, za pretpostaviti je da je riječ o završnim pregovorima. Prije Bjelanovićeva dolaska u dugom se razgovoru s Juričićem zadržao igračev zastupnik Danilo Caravello.

Saša Bjelanović na Kantridi

Sve smo se generalno dogovorili. Ostaje riješiti još neke detalje i onda ćemo potpisati ugovor. Kada će to biti ne ovisi samo o nama već i o Veroni čiji je Bjelanović igrač, rekao je po okončanju razgovora s Bjelanovićem i njegovim zastupnikom Juričić.

Moj zastupnik i ja našli smo se sa sportskim direktorom. S Rijekom već otprije postoji dogovor. Ostaje nam čekati kako će se stvari odviti s Veronom. Što se tiče Rijeke dogovor je postignut i sad čekamo Veronu. Sve bi se trebalo znati do kraja ovoga tjedna, najkasnije početkom idućeg, potvrdio je Juričićeve riječi Bjelanović.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)