Juričić: Zanimljiv je tjedan pred nama

Živo je prijepodne bilo u prostorijama riječkog prvoligaša. Predsjednik Damir Mišković okupio je suradnike na podužem sastanku. Raspravljalo se o mnogočemu, između ostalog, kako se neslužbeno moglo doznati, i s dopredsjednikom Veljkom Karabajićem, predstavnikom grada, o rekonstrukcijskim zahvatima na stadionu. Bilo je riječi, naravno, i o sportskoj politici.

Dogovorili smo i posljednje detalje s trenerom Elvisom Scorijom. Sutra ćemo potpisati ugovor. Sutra na Kantridu dolazi i Jurica Vranješ i u slijedećih dan-dva ćemo i tu priču formalno zatvoriti.  Mogli bi do kraja tjedna potpisati i ugovor s jednim zvučnim imenom, zanimljivim našim navijačima. Čeka nas zanimljiv tjedan, završio je zagonetno i s osmijehom na licu svoj kratki izvještaj sportski direktor Srećko Juričić, ne otkrivajući ni najmanji detalj koji bi mogao naslutiti o kome je riječ.

Sutra na Kantridu dolazi i Jurica Vranješ

Kantridu je jutros napustio Damir Čehić s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora. U slijedećih nekoliko dana kancelariju sportskog direktora posjetit će Čagalj, Čaval, Tadejević i Sušac. Neki bi od njih mogli, ovisno o dogovoru i slijedeće sezone nositi bijeli dres.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)