Kantridu napuštaju Neretljak, Mutombo, Gabrić i Mierzejewski

Prijelazni rok na Kantridi započeo je odlascima. Samo dan nakon humanitarne utakmice prometno je u kancelariji sportskog direktora bijelih Srećka Juričića. Počeo je prijelazni rok, a obilježili su ga odlasci.

Po završetku prvenstva u kojem smo napravili sjajan rezultat, napravili smo analizu cijele sezone te smo zaključili da na neke igrače više ne računamo. Riječ je o Mati Neretljaku, Andrei Mutombu, Dragi Gabriću i Lukaszu Mierzejewskom. Oni mogu potražiti novi klub ili će im biti ponuđen raskid ugovora, rekao je Juričić.

Jedino manje iznenađenje među navedenom četvorkom je Neretljak, koji je u završnici sezone bio standardni član prve jedanaestorice.

hnkrijeka1

Kantridu napuštaju Neretljak, Mutombo, Gabrić i Mierzejewski

Cilj nam je u novoj sezoni stvoriti novu igru. U toj igri ne vidimo igrača Neretljakovog profila, objasnio je Juričić te dodao.

Mogući su još neki odlasci. Imamo upita za neke naše igrače. Još konkretnih ponuda nije bilo, ali ne mogu decidirano tvrditi da nas još netko neće napustiti, rekao je Juričić dodavši kako je u stalnom kontaktu s Danijelom Cesarcem s kojim će se o daljnoj suradnji razgovarati istekom ugovora.

Nakon bivših osvrnuo se Juričić kratko i na buduće.

U kontaktu smo s trojicom igrača. Pregovori su pri samom kraju i uskoro ćemo staviti nove potpise. Tražimo desnog i lijevog beka, veznog, napadača, a odlaskom Neretljaka i jednog središnjeg braniča, zaključio je Juričić.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...