Bertoša i Zlomislić prinove

Damir Zlomislić i Mateo Bertoša dojučerašnji igrači premijerligaša BIH Širokog Brijega, potpisali su dvogodišnje ugovore s Rijekom uz opciju produženja na još dvije sezone. Damir Zlomislić, inače igra na poziciji veznog, mladi je reprezentativac dok je Mateo Bertoša povratnik na Kantridu. Mladi lijevi branič prije sedam godina iz naše škole nogometa priključen prvoj momčadi gdje nakon dvije sezone odlazi u porečki Jadran. Nakon Jadrana odlazi u Grčki drugoligaš Ergotelisa te u Široki Brijeg.

Bertoša i Zlomislić prinove

Bertoša i Zlomislić prinove

O svom dolasku na Kantridu po potpisu ugovora kratko su prokomentirali:

Jako sam sretan i zadovoljan što se ponovno vraćam na Kantridu gdje sam u stvari i krenuo u nogometne vode.Dogovorio sam suradnju na dvije godine uz opciju produženja na još dvije. Do dolaska u rijeku igrao sam u Grčkoj jednu godinu a zatim nakon toga odlazim u Široki Brijeg. Ambicije su mi jednake kao i ambicije Rijeke a to je Europa i boriti se za sam vrh HNL-a. Dolazak na Kantridu budi i emocije koje su velike, jako sam sretan i dat ću sve od sebe da dokažem zašto sam ovdje. Prilagodba mi neće biti teška, poznajem dosta igrača, što iz škole nogometa što iz HNL-a a jednog i iz Grčke, Danijela Cesarca. Istina tad smo bili na suprotnim stranama sad smo zajedno- kratko je izjavio Mateo Bertoša.

Damir Zlomislić je dodao: Igrač sam koji je prošao cijelu školu nogometa u Širokom. Jako sam sretan što sam u Rijeci. Rijeka je jedan veliki klub, velikih ambijcija kakav sam i sam. Dat ću sve od sebe da opravdam povijerenje.

Čuo sam jako puno lijepih riječi o Rijeci. Od dojučerašnjeg suigrača a nekad i Rijekinog igrača koji je vjerujem ostavio dubok trag na Kantridi rekao mi je puno togalijepog i pozitivnog. Iz svega što sam saznao od njega radujem se što sam došao u ovakav veliki klub.

Službeno predstavljanje naših novih igrača biti će na početku priprema o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

You may also like...