Potpisali Marciuš i Bagadur

Osamnaestogodišnji Marko Marciuš i sedamnaestogodišnji Ricardo Bagadur, stipendisti HNK Rijeka, danas su potpisali profesionalne ugovore s Klubom na dvije godine s opcijom produljenja na tri godine. 

Uoči potpisivanja ugovora s mladim igračima, sportski direktor Srečko Juričić rekao je: Stručni stožer i Uprava HNK Rijeka aktivno radi na afirmaciji mladih igrača. U karijeri svakog nogometaša, počevši od njegovih nogometnih početaka, potpisivanje profesionalog ugovora svakako je jedan od ključnih događaja na putu razvoja, kao nagrada za zalaganje i odricanje, ali i prilika da se dokaže i nametne svojim radom.

Potpisali Marciuš i Bagadur

Potpisali Marciuš i Bagadur

Oba igrača nisu skrivala svoje zadovoljstvo pri potpisivanju ugovora. Marko MarciuÅ¡ nakon potpisivanja izjavio je: “Nadam se da ću opravdati povjerenje i ukazanu priliku. Sretan sam i zahvalan Å¡to mi je Uprava ukazala povjerenje. Veselim se svim budućim uspjesima kao dio ekipe.” Na pitanje gdje se vidi u budućnosti odgovorio je kratko: “Vidim se ovdje, na Kantridi.”

Ricardo Bagadur nastavio je: “Hvala na povjerenju Upravi i stručnom stožeru. Ovo je poticaj za daljni rad. Želim se dokazati zalaganjem, puno raditi da doÄ‘em do uspjeha. Dva puta sam imao priliku igrati pod stijenama Kantride, mogu reći samo da je to ostvarenje mojih snova i nadam se da ću se nametnuti da ponovno zaigram.

You may also like...