Kuća za odmor Vila Bella – idealna za odmor cijele obitelji

Neovisno o tome želite li se opustiti od gradske vreve, doručkovati uz pjev zeba i crvendaća, uživati u ljepotama netaknute prirode NP Plitvička jezera, osvojiti vrhove Plješevice, spustiti se zip lineom kroz Dolinu jelena ili ispratiti dan ispijajući lokalni liker od borovnica pod zvjezdanim nebom, Vila Bella pružit će vam jedinstveno iskustvo koje nikad nećete zaboraviti.

Kuća za odmor Vila Bella kategorizirana je s 3 zvjezdice, a sadrži sve što vam je potrebno za savršen odmor s obitelji ili prijateljima. Nalazi se u Bjelopolju (Korenica), samo 15-ak minuta vožnje od ulaza u NP Plitvička jezera i 45 minuta od Zadra.

Vila Bella idealna je za odmor cijele obitelji, prijateljsko druženje ili romantični vikend. Prostrane spavaće sobe, u domaćem duhu uređena kuhinja s pridruženim dnevnim boravkom, kod nas imate sve potrebno da se osjećate kao na selu, a uživate u prednostima suvremenog života.

Vila Bella

Vila Bella idealna je za odmor cijele obitelji, prijateljsko druženje ili romantični vikend

Odmorite se u sauni, zabavite u jacuzziju, održite formu u vlastitoj teretani dok se najmlađi igraju u prostoru namijenjenom njihovom uzrastu i mašti. Kapaciteta 4+2 s velikom, ograđenom okućnicom i pogledom na Plješevicu osigurava odmor kakav želite i zaslužujete.

Kako do nas?

Naša adresa je Bijelopolje 6, 53230 Korenica, Općina Plitvička jezera, HR. Možete doći autom, busom, avionom…

Dovoljno smo daleko da vaš mir ne ometaju cestovne gužve, susjedi i noćni klubovi, a opet dovoljno blizu svim važnim prometnim čvorištima i gradskom životu. Do Vile Belle lako možete stići vlastitim vozilom, avionom, autobusom pa čak i na buggyju!

Za bilo kakva pitanja, posebne ponude, rezervacije, preporuke ili kad nas poželite samo pozdraviti, kontaktirajte nas.

You may also like...