Kupi komplet ulaznica za iduću sezonu i budi dio ekipe!

Hrvatski nogometni klub Rijeka u utorak 19. lipnja počeo je s prodajom kompleta ulaznica za Hrvatski telekom Prvu ligu za sezonu 2018./2019. Za sve informacije i eventualne poteškoće možete se obratiti na podrska@nk-rijeka.hr odnosno broj telefona 051/563 640 u vremenu od 9 do 16 sati.

Komplet ulaznica uključuje sve utakmice Hrvatski telekom Prve lige, sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka, pravo prvokupa ulaznica i paketa ulaznica za utakmice UEFA Europa Lige ovisno o fazi natjecanja i obvezama koje HNK Rijeka ima prema organizatoru natjecanja.

Kupnjom kompleta ulaznica uštedjet ćete čak 50 posto u odnosu na kupnju pojedinačnih ulaznica.

U periodu od 19. lipnja do 18. srpnja period je zaštićene prodaje u kojem će prošlosezonski pretplatnici moći kupiti svoje mjesto na stadionu ili neko drugo slobodno mjesto.

Od ove sezone HNK Rijeka uvodi jednu novost. Naime, kupnja kompleta ulaznica moći će se u svakom trenutku obaviti putem online platforme, te se putem iste navijači mogu učlaniti u klub ovdje

Člansku iskaznicu ili komplet ulaznica možete preuzeti na stadionu ili zatražiti da se iste pošalju na adresu navedenu u pristupnici.

Od 19. do 25. lipnja, vlasnici kompleta ulaznica za prošlu sezonu, moći će kupiti pretplatu isključivo putem online platforme, dok će od 26. lipnja do 18. srpnja, uz online, imati mogućnost kupnje kompleta na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Za sve informacije i eventualne poteškoće možete se obratiti na podrska@nk-rijeka.hr odnosno broj telefona 051/563 640

Kada završi zaštićeni period prodaje, od 19. do 21. srpnja, oslobodit će se sva mjesta koja nisu kupljena i prošlosezonski pretplatnici moći će kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu, uključujući ona koja su do 18. srpnja bila zaštićena, ali za koja navijači nisu iskoristili pravo prvokupa ili su u prvom periodu kupili neko drugo mjesto.

Nakon toga, od 23. do 31. srpnja, kreće slobodna prodaja kompleta ulaznica za sva slobodna mjesta na stadionu. Prilikom kupnje kompleta ulaznica na blagajnama obavezno je imati identifikacijski dokument. Ujedno, od 1. kolovoza cijene kompleta ulaznica za sve tribine porast će za 20 posto.

Ove sezone tribine Z2, Z10 i I1 su obiteljski sektori što znači da roditelj plaća punu cijenu kompleta, a djeca do 11 godina, komplet ulaznica plaća 100 kuna (članstvo uključeno).

Cijene kompleta ulaznica ostaju na razini prošle sezone za sve sektore, osim Z3 i Z7. Za ove sektore vlada veliki interes i potražnja i zato su korigirane cijene, dok je sektor Z6 podijeljen u dva dijela Z6A (5,6 i 7 red) i Z6B (red 3 i 4), te su cijene za Z6B jeftinije u odnosu na prošlu sezonu.

Za sjevernu tribinu i u nadolazećoj sezoni pravo kupnje kompleta i pojedinačne ulaznice imat će isključivo članovi HNK Rijeka odnosno članovi Kluba navijača Armada.

Naime, za Klub navijača Armada rezervirani su sektori na S2, S3 i S4 i pretplata će se moći kupiti isključivo uz voucher kojega će navijači dobiti pri učlanjenju u Armadu. Članovi HNK Rijeka moći će kupiti pretplatu za sektore S1 i S5.

Kompleti ulaznica za sjevernu tribinu, sektori S2, S3 i S4 moći će se kupiti isključivo na blagajnama kampa HNK Rijeka od 26. lipnja, a S1 i S5 od 2. srpnja.

Slobodna prodaja za sve navijače počet će 23. srpnja

Djeca mlađa od 16 godina na svim sektorima imaju 50 posto popusta na cijenu kompleta.

U vrijeme prodaje pretplata blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od ponedjeljka do petka od 11 do 19 sati, te subotom od 9 do 15 sati.

U vrijeme prodaje kompleta ulaznica, navijači Rijeke moći će se ujedno i učlaniti u klub i time steći mnoge pogodnosti, kao što je popust kod kupnje kompleta ulaznica, jeftinije pojedinačne ulaznice, te ujedno isključivo pravo kupnje ulaznica i pretplata na sjevernoj tribini, te mnoge druge pogodnosti.

Članstvo za sezonu košta 100 kuna, dok djeca do 16 godina imaju besplatno članstvo u klubu. Mogućnost izrade besplatnog članstva moguće je samo na stadionu i nije dostupno online. Roditelj mora donijeti identifikacijski dokument za dijete, ispuniti pristupnicu i preuzeti članstvo.

I zato osigurajte svoje mjesto na tribinama uoči još jedne uzbudljive sezone i ponesite nogometaše Rijeke do novih uspjeha u prvenstvu, Kupu i Europskoj ligi jer – Zajedno smo Rijeka.

You may also like...