Matjaž Kek: Obje strane trebaju vremena za odluku

Rijeka je kao klub u delikatnom trenutku i preuzimanje klupe nije nešto što se može dogovoriti uz kavu, kaže Kek. Najavio je jutros u programu Radio Rijeke sportski direktor riječkog prvoligaša kako je širok popis potencijalnih Scorijinih nasljednika sveden na tri imena. Među tom trojicom ima domaćih ali i stranih trenera. Jedan od stranaca je Slovenac Matjaž Kek koji nije negirao kontakte.

Bili smo u kontaktu, ne treba kriti i govoriti da nije istina kada je istina. Razmijenili smo razmišljanja i obostran interes postoji. Bio je to prvi, inicijalni razgovor, oči u oči što je meni bilo jako važno. Treba sada malo vremena da obje strane razmisle i vide odgovaramo li jedni drugima. Rijeka se nalazi u delikatnom trenutku i preuzimanje klupe nije posao koji se može dogovoriti uz jednu kavu. Poznajem neke igrače Rijeke, neke su informacije o ambicijama i ciljevima došle do mene, ali sve je to premalo i nije jednostavno donijeti odluku, rekao je Kek te dodao kako će se još tijekom dana čuti s Juričićem.

Kek je kao izbornik odveo slovensku reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi izbacivši u dodatnim kvalifikacijama favoriziranu Rusiju.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)