Na Kantridi završen prijelazni rok

Predstavljanjem šestorice novo pridošlih igrača za nas je prijelazni rok završen, rekao je Juričić. U riječkom prvoligašu predstavili su danas šestoricu novo pridošlih igrača. Ivan Boras, Damir Zlomislić, Mateo Bertoša, Nikola Pokrivač, Mate Maleš i Ivan Tomečak u društvu sportskog direktora Srećka Juričića stali su pred riječke novinare.

Ovime bi za nas prijelazni rok bio završen. Na svim mjestima u momčadi smo popunjeni s barem dva kvalitetna igrača. Uvidimo li tijekom priprema da smo nešto propustili, reagirat ćemo. Prijelazni rok traje do kraja kolovoza. Osobno sam zadovoljan odrađenim, a vjerujem i da su svi drugi. Bit ćemo jači nego prošle sezone za koju valja još jednom utvrditi da je bila uspješna. Složili smo ekipu u kratkom roku i u godini dana došli od borbe za opstanak do Europe. I ove sezone nam je cilj isti. Uz sigurno bolju igru želimo opet u Europu, rekao je Juričić te dodao.

S Pilčićem smo sve dogovorili i potpisat ćemo ugovor 1+2. Anasovi papiri još uvijek nisu stigli. Nije do nas. Njegov odvjetnik to rješava, a mi kao klub u tome smo aktivni i vjerujem da će to biti uspješno završeno. Weitzer ima ponude nekoliko naših i inozemnih klubova i nećemo mu praviti probleme oko odlaska, završio je Juričić.

Igrači nisu bili rječiti. Svatko se predstavio s rečenicom ili dvije. Ukratko, svi su zadovoljni što su došli na Kantridu, nadaju se brzoj prilagodbi te očekuju dobre igre i rezultate.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...