Rijeka protiv Vukovara upisala treću pobjedu u pripremnom periodu

Nogometaši Rijeke pobijedili su Vukovar 10:0 u pripremnoj utakmici odigranoj na pomoćnom igralištu u kampu HNK Rijeka.

Rijeka je upisala treću pobjedu u isto toliko pripremnih ogleda, a susret protiv Vukovara bio je ujedno posljednji pred odlazak na pripreme u Kranjsku Goru.

Rijeka je utakmicu otvorila lijepim udarcem Lončara u četvrtoj minuti koji je završio na vratnici. Samo minutu kasnije, nakon prekršaja na Raspopoviću, Zuta je sjajno izveo slobodan udarac, ali i ovoga puta ispriječila se vratnica.

Ipak, u nastavku akcije Heber je vratio loptu pred gol gdje je najspretniji bio Acosty – 1:0.

U 12. minuti Raspopović je ubacio s desne strane, a Heber je bio najspretniji u kaznenom prostoru – 2:0.

Samo dvije minute kasnije stigao je novi gol za Rijeku. Lončar je lijepo proigrao Čolaka koji je izbio sam pred vrata Vukovara – 3:0.

U 20. minuti Čolak je ponovo bio siguran u kaznenom prostoru za četvrti pogodak Rijeke (4:0). Rijeka je zatim malo popustila s pritiskom, sve do 31. minute kada je nakon brze akcije u 31. minuti na rubu kaznenog prostora, Puljić ostao sam i poentirao – 5:0.

Prvi dio svojim trećim pogotkom, nakon asistencije Hebera, zaključio je Antonio Čolak u 41. minuti.

Prvi gol drugog dijela stigao je u 50. minuti. Grahovac i Dangubić odigrali su brzi dupli pas u kaznenom prostoru i Grahovac je bio precizan.

Rijeka je nastavila napadati, Dangubić i Kvržić u 58. minuti namjestili su pogodak Bojinovu, dok je u 69. minuti Dangubić lijepim potezom, nakon ubačaja Grahovca, matirao Đilasa – 9:0.

Točku na “i” stavio je Dangubić u 86. minuti. Escoval je efektnim škaricama pokušao s ruba kaznenog prostora, a Dangubić je skrenuo loptu glavom prevarivši vratara Vukovara – 10:0.

You may also like...