Srećko Juričić: S Benkom i Kneževićem sve dogovoreno

Zanimljiv je tjedan sramežljivo jutros najavljivao sportski direktor Srećko Juričić. Iza sramežljivog nastupa ne stoji prijetnja praznom puškom, poslovično oprezni Juričić i na hladno puše. 

Ma ne želim najavljivati pompozno da ne ispadamo smiješni ako se dogovori iz nekog razloga ne obistine. Ali s Benkom smo, mogu potvrditi, sve dogovorili. Obje strane su zadovoljne postignutim sporazumom i krajem tjedna, najkasnije u ponedjeljak, Benko će staviti potpis na ugovor. Nismo to uspjeli danas zgotoviti zbog igračevih privatnih obveza, kazao je Juričić čiji je ugled u arapskom nogometnom svijetu bio od presudne važnosti pri rješavanju papirologije s Benkovim, sada već bivšim klubom.

Prebacio se Juričić potom, znakovito bez dodatnih potpitanja, na obrambene teme.

S Kneževićem smo također sve dogovorili. Ti su pregovori došli u stadij sasvim blizu potpisivanju ugovora, rekao je Juričić.

Jutros je formalizirana dogovorena suradnja s Ugom Maranzom, Talijanskim stručnjakom za tjelesnu pripremu igrača.  Pod njegovim će stručnim nadzorom tjelesnu spremu stjecati i Josip Brezovec.

Brezovec dolazi u četvrtak. U grubo smo dogovorili sve. Ostali su neki detalji, ali uvjeren sam da tu neće biti problema i da ćemo u veznom redu dobiti još jedno značajno pojačanje, završio je Juričić dodavši kako pravi razgovori s Bjelanovićem tek slijede. Igrač je zainteresiran, slijedi dogovor oko uvjeta.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)