S Cesarcem dogovoren produžetak suradnje

Prema neslužebnim informacijama dogovorena je suradnja na godinu dana s opcijom produženja za još jednu sezonu. Prilikom posljednjeg predstavljanja šestorice novo pridošlih prošlog ponedjeljka, na novinarski upit što je s Danijelom Cesarcem, sportski direktor bijelih Srećko Juričić je odgovorio: Dvadeset puta sam ponovio i opet ću, čim se oporavi od operacije sjest ćemo i dogovoriti daljnju suradnju.

I sjeli su i dogovorili se. Jučer, na svježem goranskom zraku. Došao je Cesarec u Fužine posjetiti suigrače i popričati s Juričićem. Iako niti jedna strana nije željela komentirati sadržaj razgovora, neslužbeno dogovorena je suradnja na godinu dana s opcijom produženja za još jednu sezonu. Ugovor će biti potpisan uskoro.

Cesarec se od operativnog zahvata skočnog zgloba oporavlja brže od očekivanog. Živahan hod svjedoči da je dr. Nemec napravio odličan posao te da je rehabilitacija  u Daruvarskim toplicama prošla uspješno. S prvim treninzima trebao bi početi za oko dvadesetak dana.

Iako će do potpunog povratka na travnjak proći još neko vrijeme, riječka je momčad Cesarčevim ostankom bitno ojačana. Riječ je o igraču koji je, posebno u jesenskom dijelu prvenstva, igri bijelih davao dodatnu dimenziju. Iako napadač, često je u ulozi razigravača bio konkretniji i maštovitiji od cijelog veznog reda. Svojim je asistencijama netipičnim za inače sebične strijelce, pogurao Benka do titule najboljeg strijelca. Pritom, ništa manje nije važna njegova pozitivna uloga i izvan terena.

Izvor: Radio Rijeka
Foto: NK Rijeka

You may also like...