U prodaji novi dresovi HNK Rijeka

Od danas su u web-shopu HNK Rijeka (https://shop.nk-rijeka.hr) i u našem Fan shopu svim članovima Kluba (koji ostvaruju 10 % popusta na kupovinu), ali i svim ostalim navijačima dostupni novi atraktivni dresovi naših igrača. Dvije varijante – crna i bijela donose svježinu koja se najviše ogleda na prednjoj strani u redizajniranom križu.

Osim toga, bijeli dres za domaće utakmice više neće imati ovratnik, a logo proizvođača ovih dresova, španjolske sportske robne marke Joma bit će ispisan zlatnom bojom.

Novi redizajnirani dresovi već su doživjeli svoju svečanu „pretpremijeru“.  Naime, i prije prve utakmice protiv Varaždina na kojoj će naši nogometaši zablistati u novoj opremi, dresove su odjenule sinkro-plivačice riječkog Kluba Primorje Aqua Maris Matea Butorac i Magdalena Radovčić.

Promotivni spot svjetskog dojma pokazuje svu eleganciju novih dresova koji su u efektnim pokretima ovih djevojaka došli do potpunog izražaja.

Isto će se, vjerujemo, događati i dok naši igrači budu lavovski trčali i uspješno branili boje „Rijeke“ po hrvatskim i europskim nogometnim terenima.

You may also like...