Dinamo – Rijeka 4:1

Riječke optimistične najave uoči gostovanja u Maksimiru ispuhale su se već u prvih 25 minuta nakon kojih su Zagrepčani rutinski u Manceovu mrežu utrpali 3 gola iz 3 udarca prema riječkom golu. Dinamu nije trebalo dugo da pronađe rupu u ‘bijeloj’ obrani. Brozović i Krstanović su u 7. minuti iskoristili grešku riječkog zadnjeg reda, a Dinamov napadač pogodio je suprotni kut Ivana Mancea – 1:0.

Rijeka je zaprijetila u 11. minuti kada je Cesarec srušen na rubu kaznenog prostora, a sudac Šimčić se nije oglasio.

U 21. minuti Dinamo povisuje vodstvo. Sammir se probio kroz sredinu i na lijevoj strani poslužio Čopa koji preciznim udarcem u suprotni kut opet matira Mancea – 2:0.

Samo 4 minute kasnije Dinamo postiže i treći gol. Ademi se izborio za loptu pored vrlo nesigurnog Datkovića, servira ju Čopu koji ju posprema u mrežu – 3:0.

U 38. minuti, druga prijetnja ‘bijelih’. Prekid izvodi Brezovec, a u nastavku akcije Kelava brani udarac Datkovića.

Iz prvog kornera u nastavku Dinamo je opet povećao prednost. Sammir je ubacio loptu, Leko na prvoj stativi prebacio na drugu, a tamo Duje Čop bez problema glavom kompletirao svoj hat-trick – 4:0.

Rijeka ipak smanjuje u 61. minuti. Nakon ubačaja Brezoveca najviše je skočio Benko i glavom pogodio za – 4:1.(www.rijekadanas.com)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)