Kratki intervju s Hrvojem Å trokom

Posjetili smo Kantridu dan prije utakmice s Varteksom te samo za vas pripremili kratki intervju s Hrvojem Štrokom, a sve povodom utakmice s Varteksom… Opširnije u nastavku teksta.

Hrvoje, navijači su u tebi prepoznali jednog od rijetkih igrača koji uvijek daju 100% i koji je zaslužio pohvale za dosadašnji dio sezone…

Hvala, drago mi je čuti da su navijači prepoznali moj trud i mogu obećati da ću tako nastaviti iz utakmice u utakmicu.

Tvoj komentar utakmice u Zadru prošlog tjedna?

Po meni krenuli smo dobro u utakmicu sa Zadrom, no primili smo nesretno taj prvi gol, pa drugi i treći i jednostavno smo se raspali i teško se bilo poslije više vratiti. Jednostavno više nismo mogli. Drugo poluvrijeme smo imali inicijativu, ali nije bilo nekog rezultata. Mislim da treba brzo zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se novim izazovima.

Sutra (op.a. subota) dolazi Varteks…

U svakom slučaju oni su izgubili doma i trebaju im bodovi, a s druge strane i nama trebaju da isperemo taj „gorki okus“. Utakmica će sigurno biti zanimljiva i vjerujem u pobjedu pred našim navijačima.

Kako to da Rijeka pobjeđuje kod kuće, a loše igra vani?

Ne znam ni sam. Primamo te lake golove i to je po meni najveći problem. Greške u obrani teško plaćamo, primimo golove, a onda se teško vraćamo. Mislim da u tome leži problem.

S kim ti je najlakše igrati u sredini terena. Osim Anasa, Landeka, Pamić…

Ma sve su to dobri igrači sa svojim vrlinama i manama. Mislim da je „Amigo“ (Fernandez) dobar igrač koji zna igrati nogomet, dobar je na lopti, a meni je gušt igrati s takvim igračima.

Za kraj pozdrav svim našim navijačima. Budite uz nas. Znam da vam nije lako gledati mučenje iz utakmice u utakmicu, ali ja mogu obećati da ćemo dati sve od sebe.

Forza Fiume
Rijeka, 10. travanj, 2009.

Razgovarao: Vanja Smokvina
Photo: Tomislav Lesinger

You may also like...