Moises: Želim se vratiti još jači

Dok jedni odmaraju od naporne sezone, drugi se naporno spremaju za nadolazeću. Rijekin Brazilac Moises Lima propustio je proljetni dio sezone zbog ozljede koljena, pa kratku stanku do početka priprema koristi kako bi se što bolje pripremio za povratak u momčad i stavio na raspolaganje treneru Matjažu Keku.

Umjesto čuvene Copacabane, u druÅ¡tvu trenera rehabilitatora Luke Brkljače dva puta dnevno trenira na Kantridi, na travnjaku, teretani ili u moru…

Nedostajali su mi treninzi i želim se što bolje pripremiti kako bih se vratio još jači. Povratak ide dobro i siguran sam da ću biti spreman za izazove koje slijede. Biti šest mjeseci bez igranja nije lako, ali važno je da sam se oporavio. U razgovoru s trenerom Kekom zaključili smo da je tijekom pauze bolje trenirati kako bih pripreme dočekao potpuno spreman i mogao raditi ono što najviše volim. Hvala navijačima i svima u klubu na podršci, željan sam igre ali još i više pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva.

Ajmo Rijeka! – istaknuo je Moises čiji će doprinos momčadi sigurno biti jedan od važnih aduta Rijeke u novoj sezoni i lovu na plasman u skupine Europske lige.

You may also like...