Juričić: S Bjelanovićem ću još razgovarati, Benka čekamo

Nakon jutrošnjeg potpisa ugovora s Juricom Vranješom te dogovora o suradnji  s Lukom Marićem i Ivorom Weitzerom, sportski direktor Srećko Juričić krenuo je poslijepodne put Italije na razgovor s napadačem Verone Sašom Bjelanovićem.
Razgovarali smo i razmjenili mišljenja. Prezentirao sam mu naš plan i strategiju te njegovo mjesto u njoj. Saša je iznio i svoje planove i razmišljanja, kao i svoje uvjete pod kojima bi došao na Kantridu. Interesantan mu je naš projekt stvaranja nove Rijeke i izrazio je želju za dolaskom, iako još nije u potpunosti siguran želi li napustiti talijanski nogomet. Ima još godinu dana ugovora s Veronom i još uvijek važe. Prekosutra je na rasporedu susret posljednjeg kola Serie B i dogovorili smo se da ćemo nakon toga još jednom sjesti i dogovoriti slijedeće korake, izvijestio je poslovično oprezni Juričić na povratku iz Italije.

Juričić: S Bjelanovićem ću još razgovarati, Benka čekamo

Paralelno s talijanskom operacijom aktualna je i ona bliskoistočna. Leon Benko u fazi je rješavanja papirologije sa svojim sadašnjim klubom, saudijskim prvoligašem Al Faisaliyem.

S Benkom smo u ozbiljnoj fazi pregovora. On je, kao i Bjelanović, igrač pod ugovorom. Čekamo da riješi status u svom sadašnjem klubu. Tu je obvezu preuzeo na sebe. Obostrana želja za dolaskom na Kantridu nije sporna, kratko je prokomentirao Juričić.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)