Luka Marić napušta Kantridu

Luka Marić napušta Kantridu. Stoper Bijelih imao je ugovor s Rijekom do kraja ove sezone, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu, kojeg neće biti.

Nakon dvije godine provedene na Kantridi, Luka Marić napuÅ¡ta bijelu svlačionicu. Nije doÅ¡lo do dogovora na relaciji klub – igrač.

Dobio sam od kluba korektnu ponudu, ali se nismo uspjeli dogovoriti. Ništa, nastavljam s terapijama i nadam se da ću uskoro pronaći drugi klub. U klubu su imali opciju produženja za godinu dana, nisu tu opciju iskoristili i napuštam Kantridu. Žao mi je zbog toga jer mi je u Rijeci bilo super, ali takav je život. Nadam se da ću se nakon ovoga vratiti još jači, rekao je Luka Marić.

Važna karika u momčadi Rijeke prošle sezone, stoper Luka Marić ovog je travnja podvrgnut operativnom zahvatu nakon ozljede desnog koljena. 27-godišnji Puljanin propustio je drugi dio proteklog prvenstva, a čeka ga i rehabilitacija, koja bi mogla potrajati do kraja ove godine.

Luka Marić imao je ugovor s Rijekom do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produljenja za još jednu godinu, kojeg neće biti.(radio rijeka)

You may also like...